nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

«La vida és bella» fixarà un nou rècord d'espectadors de cine en català a Palma

La cinta és a punt de superar els bons resultats, 4.600 espectadors, de «The boxer»

Els responsables del cinema Rívoli ja s'ho imaginaven, però així i tot l'èxit de La vida és bella els ha sorpresos. La seva sala, la gran, és l'única que projecta la pel·lícula de Benigni en català. Dues sales més mostren la versió doblada al castellà. Tot i que el nombre d'espectadors és encara major en aquests dos cinemes, la xifra de persones que han triat veure La vida és bella en català és espectacular i batrà tots els rècords fins ara de pel·lícules en versió catalana, deixant a banda les de Walt Disney amb les sessions matinals per a escolars.

I és que aquesta tragicomèdia estrenada dia 26 de febrer ha estat vista fins ara per 4.259 espectadors en la versió catalana. The Boxer, la història d'un exmembre de l'IRA dirigida per Jim Sheridan i protagonitzada per Daniel Day-Lewis, era fins ara el film més vist en català en horari comercial. En el cinema Rívoli veieren el film 4.614 espectadors.

Salom també destacà el gran èxit de la iniciativa de Diari de Balears que una vegada més ha col·laborat en l'exhibició d'una pel·lícula en català oferint als seus lectors una butlleta de descompte de 150 pessetes.

A Sebastià Salom, patriarca de la família responsable del cinema, no l'ha sorprès tant la bona acollida. Tan aviat va veure el film va córrer per aconseguir-ne una còpia en català, com ja va fer amb El Far o L'arbre de les cireres. «Tot d'una que vaig saber que hi havia la possibilitat, vaig demanar-ne una còpia en català i va ser possible tenir-la», explicà aleshores Salom, que lamentà no tenir sempre la mateixa sort en el moment de «desviar» una còpia normalitzada del Príncipat cap a les Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris