nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Softcatalà actualitza 'El Navegador' en català amb la versió 4.51 del Netscape Communicator

Aquesta actualització coincideix amb la distribució de la versió beta del Navegador 4.5 per a Mac

Barcelona 18.03.99 - Softcatalà distribueix a partir d'aquest dijous la versió en català del Netscape Communicator 4.51 coneguda com El Navegador. La principal novetat d'aquesta actualització, que Netscape va presentar el passat 9 de març, és la inclusió d'un servei que permet als usuaris crear grups privats de xat (converses teclejades en temps real) de fins a 25 persones o conèixer a través el camp de l'adreça la cotització dels valors de Wall Street. Aquesta actualització per a usuaris de Windows que surt abans en català que en castellà coincideix també amb l'esperada distribució de la versió beta del El Navegador 4.5 per a Mac. D'altra banda Netscape ha anunciat que presentarà la prèvia del Netscape Communicator 5.0 abans del proper estiu.

Ambdues versions compten amb una acurada revisió terminològica de l'Institut Joan Lluís Vives que agrupa setze universitats dels Països Catalans. En aquest sentit l'IJLV ha elaborat un glossari de termes que ha près com a model per traduir El Navegador. Aquesta institució universitària té previst col.laborar amb Softcatalà en la traducció d'altres productes en els quals s'està treballant.

La versió prèvia del Netscape Communicator 4.5 per a usuaris de Mac tan reclamada per els usuaris catalans d'aquest sistema operatiu també es pot descarregar des de la web de Softcatalà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris