cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
33°

El món s'acabà a la UIB

Xavier Graset i el seu equip feren el programa de Catalunya Ràdio en directe a la Sala Magna del Guillem Cifre

Cada migdia 180.000 persones escolten el programa El món s'acaba que fa Xavier Graset a Catalunya Ràdio. Ahir en foren uns quants més. Almenys quatre-cents més, els estudiants que ompliren de gom a gom la Sala Magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya de la UIB, on el periodista i el seu equip feren el programa en directe. Era un auditori entregat que s'ho passà d'allò més bé amb les bromes de Graset que, sornaguer, va saber treure punta a l'entrevista amb el rector de la UIB, Llorenç Huguet, que li seguí la corda. Així, a una pregunta totalment capciosa, Huguet confessà que «alguna vegada» havia consultat les pàgines de Playboy i Penthouse d'Internet. No cal dir que el «pecadet» va ser rebut amb una bona colla de mambelletes. L'ovació més espectacular fou, però, quan a les queixes pels problemes d'acessos a la Universitat, Graset li demanà: «Què passa, el seu germà no li fa cas?».

«Què bonic és estudiar el que sigui!» exclamava el periodista poc abans d'entrevistar els músics d'Antònia Font. Ells també confessaren, a les preguntes malintencionades de Graset, que en veritat mai no havien tocat en públic i que, fins i tot, ni les cançons d'aquest primer disc no les havien tocades ells.

Entre publicitat i col·laboradors habituals, el temps es tirà al damunt d'El món s'acaba i només hi hagué cinc minuts per a Josep Hernández i José Maria Parra, coordinador i alumne guardonat del Màster d'Animació per Ordinador de la UIB. Però ni això va ser un problema. Fora ja d'antena, i per agrair-los la paciència, Graset els entrevistà un parell de minuts més.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris