nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

O'Connor, Dion, Gabilondo i Malla

• SINEAD O'CONNOR

Cedeix la filla La cantant irlandesa Sinead O'Connor anuncià ahir a Londres la cessió al seu excompany sentimental, el periodista John Waters, pare de la seva filla Roisin, de la custòdia de la nina, que continuarà veient durant els caps de setmana i les vacances escolars. «No som una mala mare. No és per això pel que en cedesc la custòdia», declarà O'Connor en un comunicat. EPR.

• CELINE DION

Als Òscars Els cantants Celine Dion i Andrea Bocelli, així com Whitney Houston i Mariah Carey, cantaran a duo a la cerimònia dels Òscars, que se celebrarà la nit de diumenge a Los Angeles, informà ahir l'Acadèmia d'Arts i Ciències del Cine. Celine Dion i Andreas Bocelli interpretaran The Prayer, (L'oració), cançó central de la pel·lícula de dibuixos animats Quest for Camelot. AFP.

• IÑAKI GABILONDO

Premi Periodisme Iñaki Gabilondo ha obtingut el Premi de Periodisme de la Federació de Associacions de la Premsa d'Espanya, dotat amb 5 milions de pessetes que tracta de reconèixer la trajectòria professional d'aquells periodistes espanyols que, amb la seva tasca, han contribuït de manera determinant al desenvolupament i prestigi de la professió al nostre país. EPR.

• COQUE MALLA

En solitari Soy un astronauta más és el primer disc en solitari de Coque Malla, fins fa uns anys líder de Los Ronaldos, que sortirà el mes de abril. Coque Malla, que ha passat pel cine a les ordres de realitzadors de primera i està a punt d'acabar el rodatge de Schubert, de Jorge Castillo, torna després de dos anys de silenci musical amb ganes de pujar a un escenari. EFE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris