cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

Catalina Sureda serà la directora gerent de la Casa Museu Villalonga

A partir de l'abril ocuparà el càrrec per enllestir la inauguració del centre

El que fa tres mesos encara era un projecte embastat, la Casa Museu Llorenç Villalonga, té avui un nom propi al capdavant. Catalina Sureda, llicenciada en Filologia Catalana i col·laboradora habitual de Diari de Balears, va ser elegida ahir pel tribunal qualificador com a directora gerent del centre.

Segons explicà Damià Pons, president de la Comissió de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Catalina Sureda ha aconseguit 97 punts de la puntució màxima de les oposicions, 160 punts. La prova final, una entrevista personal a la qual competí amb quatre aspirants més, es va realitzar ahir dematí, i la deliberació del jurat, emesa just després, va resultar favorable a Sureda.

Catalina Sureda passarà, doncs, a ocupar el càrrec en un termini molt breu. Segons explicà Damià Pons, es preveu que es posi al capdavant de la fundació a començament d'abril. De bon principi, les activitats principals seran les d'enllestir diversos aspectes de la Casa Museu, com la instal·lació del mobiliari i acabar d'organitzar l'exposició permanent sobre l'autor, que s'instal·larà al primer pis de l'edifici. La previsió, en aquests moments, és que la Casa Museu pugui ser inaugurada el mes de maig, un cop hagin finalitzat la segona fase de les tasques de rehabilitació de la planta baixa.

De moment, Catalina Sureda no volgué ahir avançar-se als fets: «L'únic que puc dir és que estic molt contenta per haver estat elegida». Un cop seleccionada, Sureda es reunirà pròximament amb el patronat per debatre els objectius de la Fundació i establir la línia que se seguirà per posar-la en funcionament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris