algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 25°
28°

Edicions 6a torna a posar a l'abast del públic l'obra gràfica d'artistes balears

C.C. Palma.
L'antiga llibreria del centre de Cultura de Sa Nostra serà inaugurada de bell nou dijous que ve per acollir el nou centre d'art d'Edicions 6a. El centre, que tot just fa dos dies que té les portes obertes, és fruit d'un conveni establit entre la Caixa de Balears Sa Nostra i Edicions 62 obra gràfica.

Tot i el reduït espai de què es disposa, el centre acull un bon nombre de treballs en obra gràfica d'artistes illencs. La nòmina dels autors, vinculats de temps enrere al taller de 6a, presenta figures tan rellevants com Joan Bennàssar, Pep Canyelles, Lluís Claramunt, Rafel Forteza, Ellis Jackobson, Juan Manuel Menéndez Rojas, Xam, Antoni Socias, Horacio Sapere, John Ulbrich, així com dels artistes que regenten el centre, Maria Carbonero i Ramon Canet.

El centre reuneix obres de totes les tècniques, entre les quals litografies, gravats i xilografies, que són a la venda amb uns preus que oscil·len entre les 7.000 pessetes i les prop de 250.000 pessetes que costa la peça més cara, un tríptic gravat de Ramon Canet que va ser presentat a la Fira de París.

A més, el centre té un espai reservat a exposicions. De moment, s'hi exhibeixen peces del fons del taller 6a que, fundat el 1982, és el més antic de Mallorca i un dels pocs d'Espanya que treballin amb pedra litogràfica. La idea, però, és que la sala es dediqui a l'exhibició de sèries d'obra gràfica dels artistes, especialment per donar a conèixer quines són les seves darreres creacions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris