nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Lluís Claret i Josep Colom clouen el IV Festival de Música Clàssica d'Hivern

El violoncel·lista Lluís Claret i el pianista Josep Colom, en una actuació conjunta, seran els encarregats de posar el colofó al quart Festival de Música Clàssica d'Hivern, que té lloc avui, a partir de les nou del vespre, en el Teatre Principal de Palma.

El programa que interpretaran inclou sonates per a piano de Bach, de Beethoven i de Chopin, amb motiu de la commemoració del 150è aniversari de la mort d'aquest compositor. El duet Claret-Colom aplega dos dels millors i més internacionals músics espanyols en les seves respectives especialitats.

En el cas del violoncel·lista, els seus darrers compromisos l'han portat de gira pel Japó i per Itàlia. Lluís Claret va guanyar el 1977 el primer premi al concurs Rostropovitx, i durant dotze anys ha estat membre del Trio de Barcelona, una formació que va estar present al Festival de Pollença.

Per la seva banda, Josep Colom ha estat l'únic pianista espanyol mereixedor del guardó Paloma O'Shea. L'any passat va ser guardonat amb el premi Nacional de Música en Interpretació. Paral·lelament a la seva habitual presència a les temporades de les millors orquestres simfòniques espanyoles i en els més prestigiosos cicles i festivals de música de tot el món, ambdós solistes són autors, per separat, d'una extensa discografia. A hores d'ara, està pendent l'aparició de la primera gravació dels dos músics tocant com a duet.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris