cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
13°

S'acosta el moment de viure una Diada Universitària amb molt d'entreteniment

No tot ha de ser estudiar. Sempre és bon moment per abandonar els llibres una estona i deixar pas a l'entreteniment. «Pretenem que el campus tengui una vida universitària real i que s'hi visqui un ambient que manca durant la resta de l'any».

Aquest és l'objectiu amb el qual s'ha preparat la Diada Universitària que tindrà lloc el proper divendres dia 19 de març. Ara bé, durant tota aquesta setmana també es duran a terme altres activitats com conferències, com la de dijous, dia 18, en què participaran Pere Sampol, Maria Antònia Munar, Francesc Antich, un representant del PP i d'EU, o el programa de Catalunya Ràdio que es farà demà dematí.

La diada enguany està organitzada pel Consell d'Estudiants amb la participació de totes les associacions universitàries. Cadascuna se n'encarregarà d'una part de es contemplaran totes les àrees perquè sigui una jornada que arribi a tots els estudiants. La mostra de grups universitaris de rock que tindrà lloc a les 11 hores i el concert de rock a partir de les 23 hores serà alguns dels plats forts. Víctor Conejo va explicar en què consistirien aquestes actuacions musicals. «Es tracta de donar a conèixer els grups de rock que hi ha a Mallorca que són molts i de bona qualitat. A més, s'abracen tots els estils de música i volem oferir la màxima qualitat possible».

Els convidats seran La Gran Orquestra Republicana de Mallorca, del País Basc Pi L.T i de Madrid Frank T. Es podrà sentir fins altes hores de la matinada. A la mostra de grups hi haurà entre altres A Little Cup of Tea On, La búsqueda, Cannibales, Satellites, Up in Smoke i molt més.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris