cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
24°

Juan Recio o la il·lusió d'escoltar un conte, avui en el Municipal de Palma

Els contes no són patrimoni dels més petits. Tothom té dret que qualque vegada li expliquin una història. Amb aquesta filosofia, el teatre Municipal acull avui vespre l'espectacle El narrador i els seus texts, en el qual el contacontes Juan Recio, que repeteix en aquest escenari palmesà, interpretarà narracions de Julio Cortázar, Mario Beneditti, Raynond Devos, Augusto Monterroso i texts propis.

Aquest espectacle gratuït inaugura el cicle La vida en vers del Municipal. Juan Recio, dividit interiorment entre un professor d'economia i un literat, va definir el seu espectacle a través d'una narració com «una nova manera de comunicació a través de la paraula lluny de les grans escenografies, i és a la vegada una fórmula per motivar la gent a llegir. Estimar la literatura és estimar el teu entorn i la narració de contes és un camí perquè aquest art arribi a tothom».

Durant l'espectacle, constituït per devuit o denou texts d'un màxim de tres minuts de durada, Juan Recio estarà acompanyat pel pianista Daniel Roth com a suport musical. «Cerc que les narracions no siguin gaire llargues per tal de mantenir l'atenció del públic, per la qual cosa també procur introduir varietat d'estils, amb contes més sensibles i d'altres més crítics amb l'entorn.

Avui vespre, Juan Recio no repetirà cap dels contes utilitzats per l'espectacle de l'any anterior. «Actualment tenc un repertori d'uns quaranta texts propis i uns altres quaranta de diferents autors. Avui representaré els més recents», comentà Recio.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris