cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
33°

José Luis Gómez debuta a Palma com a narrador d'«Egmont»

La música, i de qualitat, va ser la gran protagonista al concert d'anit a l'Auditòrium. L'orquestra Radio-Philarmonie Hannover des NDR demostrà el perquè del seu renom a dalt de l'escenari, sota la direcció del mestre japonès Eiji Oue. L'actuació formava part del calendari del cicle El Mundo Sinfónico que des de l'any passat organitza ProMúsica i que ha portat als escenaris mallorquins figures internacionals com el recentment desaparegut violinista Yehudi Menuhin.

En la seva cita a Palma, la Radio-Philarmonie Hannover des NDR va interpretar la Simfonia núm. 4 en fa menor de Txaikovski. El plat fort de l'actuació era, això no obstant, l'obra Egmont, música incidental per a soprano, narrador i orquestra que Beethoven va compondre per encàrrec per al drama en cinc actes del poeta Goethe.

En aquesta part del concert, l'orquestra alemanya va comptar amb la col·laboració de la soprano Carole FritzPatrick, que en l'actualitat pertany al conjunt de l'Òpera de Nuremberg, com a solista, i de l'actor José Luis Gómez, qui debutava anit posant la veu als versos de l'obra de Goethe. Amb aquest paper, viatjarà també entre avui i dimecres vinent a Barcelona, Sevilla i Madrid.

Gómez, que despuntà amb el paper protagonista del film Pascual Duarte, substituïa en l'actuació el també actor Klaus Maria Brandauer, qui va haver de cancel·lar la seva participació per trobar-se immers en el rodatge d'una nova pel·lícula.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris