bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

Firella i A little cup of tea inauguren «Isla de Encanta» a la Sonotone

Avui comença a la sala Sonotone el projecte Isla de encanta, una oportunitat d'or per als grups de les Illes per comptar amb un espai i unes infraestructures per donar-se a conèixer on millor es pot, a dalt d'un escenari.

El cartell s'inaugura amb les actuacions de la formació de Calvià A little cup of tea on the top of the fridge i dels felanitxers Firella.
Els A little cup of tea... han estrenat l'any amb un projecte ambiciós, una maqueta autoproduïda que inclou cinc temes i una pista multimèdia. El bateria de la formació, Víctor, mostrava ahir la satisfacció de poder «ser uns dels primers en una iniciativa que ens sembla exemplar i sense precedents, digna que altres prenguin exemple, que ja fa falta».

Els altres protagonistes de la nit, Firella, només compten amb dos mesos de trajectòria conjunta. Per al vocalista del grup, Alfred, «està molt bé un projecte així, ja que a Mallorca no hi ha infraestructures».

Dues formacions diferents per a una nit: el rock de fàbules fantàstiques del quartet de Calvià i la fusió entre la música tradicional mallorquina i el poprock dels felanitxers. Dos estils que volen començar a donar una idea de la diversitat musical present a les Illes, molt més àmplia del que es pugui pensar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris