cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
24°

Lombardi i Artigues, nous títols de Contemporanis de la Mediterrània

La col·lecció es presentarà a Roma per entrar en els circuits internacionals

La col·lecció Contemporanis de la Mediterrània, fruit d'una col·laboració entre el Consell de Mallorca i la Fundació ACA, compta ja amb dos números més, dedicats al felanitxer Bartomeu Artigues i a l'italià Luca Lombardi.

En el cas d'Artigues, el monogràfic inclou les obres Kundalini i Niguls amb lluna, enregistrades en directe per l'Orquestra Simfònica de les Balears sota la direcció de Brotons la primera i de Bender la segona. També estan presents Makyo, interpretada pel grup Música d'Avui, i A Mitjanit, pel conjunt instrumental Encontres. Enregistrades en estudi s'inclouen Mandarines, amb la col·laboració del guitarrista Josep Sbert, i Tres peces per a piano sobre poemes de Rimbaud, amb Xavier Prohens.

Els italians Logos Ensemble han estat els encarregats de fer la gravació del monogràfic sobre Luca Lombardi, amb un recull de peces com ara Yedidi ha Shahahta i Ichta Bamidbar de Yedid Nefesh, Gruss, Ophelia Fragmente o Thamar y Amnón.

L'Espai Mallorca de Barcelona serà avui l'escenari de la presentació dels nous dos números de la col·lecció, a més del proper Encontre de Compositors que enguany arriba a la vintena edició i que se celebrarà al Teatre Principal el mes de setembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris