bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

Michael Jordan, la celebritat més ben remunerada segons la revista «Forbes»

L'actor Jerry Seinfeld va ser qui guanyà més doblers i DiCaprio el més popular

L'astre nord-americà Michael Jordan, assenyalat com el millor jugador de bàsquet del món i retirat de l'NBA aquesta temporada, es quedà amb el primer lloc de la llista que realitza anualment la revista Forbes amb les 100 celebritats millor remunerades del món.

A la llista general no només es comparen els guanys que van tenir les celebritats el 1998, sinó també les seves presències als mitjans de comunicació (incloent-hi les mencions a Internet, portades de revistes, retalls de diaris i sortides a ràdio i televisió), que també poden ser indicatives dels seus futurs guanys, diu Forbes en l'edició del 22 de març.

Mentre el comediant Jerry Seinfeld fou el que guanyà més doblers l'any passat (267 milions de dòlars) i l'actor que fa furor entre les adolescents Leonardo DiCaprio aparegué en més portades de revistes (14), fou Jordan qui féu valer més el seu nom i reconeixement en la llista general, tot i no ser el de major entrada, amb 40 milions de dòlars en contractes. Jordan també acaparà més de 40.000 retalls de premsa (només fou superat pel beisbolista Mark McGwire), 77 mencions en Internet, 492 a televisió i ràdio i set portades de revistes, segons el rànquing de Forbes.

La majoria de les celebritats que estan entre els 100 primers llocs són esportistes o presentadors de televisió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris