cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
15°

La Radio-Philarmonie Hannover, aquest diumenge a l'Auditòrium

L'Orquestra Radio-Philarmonie Hannover des NDR actuarà diumenge a l'Auditòrium, dins del cicle El Mundo Sinfónico que organitza ProMúsica.
Dirigida pel seu conductor titular des de l'any passat, el japonès Eiji Oue, l'orquestra interpretarà la Simfonia núm. 4 en fa menor de Txaitkovski i Egmont, música incidental per a soprano, narrador i orquestra, de Beethoven, escrit per encàrrec per al drama en cinc actes del poeta Goethe. Per a la interpretació d'Egmont la Radio-Philarmonie Hannover des NDR comptarà amb la col·laboració de la soprano Carole FitzPatrick com a solista i l'actor José Luis Gómez, que en substitució de Klaus Maria Brandauer, immers en el rodatge d'una nova pel·lícula, recitarà els versos de l'obra de Goethe.

José Luis Gómez es va guanyar el reconeixement internacional amb la seva interpretació del personatge protagonista a la pel·lícula Pascual Duarte, per la qual va guanyar el gran premi d'interpretació masculina al festival de cine de Cannes el 1978. Ha participat en alguns dels títols més emblemàtics del cinema i la televisió a Espanya, com ara Los pazos de Ulloa i Remando al viento de Gonzalo Suárez i La estanquera de Vallecas d'Eloy de la Iglesia. El 1988, va aconseguir un reconeixement a la seva trajectòria artística amb el premi nacional de Teatre. Per la seva banda, la Radio-Philarmonie Hannover, fundada el 1950, és una de les formacions més conegudes a Alemanya. El seu director actual, Eiji Oue, va ser assistent de Leonard Berstein, el seu mentor i protector, amb el qual compartí pòdium a la Scala de Milà, l'Òpera de Viena o la de la Bastilla de París, moment en el qual s'inicià la seva gran projecció internacional.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris