cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

Tosar: «Ara veig com un inconvenient estar dins el Projecte Alcover»

L'actor Pep Tosar representarà Sa història des senyor Sommer fins diumenge que ve al Principal de Palma. Aquesta obra de Patrick Süskind, amb la qual va aconseguir el premi de la Crítica Teatral de Barcelona la temporada 1993-1994, és la «nineta dels seus ulls», una obra que sempre té ganes de representar i a la qual sempre troba matisos nous.

Però Pep Tosar té altres projectes en marxa. A la III Fira de teatre de Manacor va presentar La casa en obres, una mirada a l'obra del poeta Blai Bonet, que va aconseguir ser la triada per representar les Illes en el Projecte Alcover, un projecte que va néixer amb la idea de ser un circuit teatral entre Principat, Illes i País Valencià. A la fira, però, es va triar una segona obra, A doble espai, de Gom Teatre, que reflecteix l'obra de Damià Huguet i de Miquel Àngel Riera perquè l'obra de Tosar tenia un pressupost molt alt. L'actor i director artanenc va estrenar aquesta obra els dies 10 i 11 de desembre al Principal ja que es tractava d'una coproducció amb el Consell Insular.

Tosar, en una entrevista que reprodueix avui Diari de Balears, parlà de l'obra que interpreta aquests dies a Palma i també d'altres temes de l'actualitat del món teatral. Entre altres coses, Tosar pensa que «és un inconvenient estar dins el Projecte Alcover. No crec que fos il·lògic fer l'obra dos dies al Teatre Principal i després representar-la en un altre teatre de la mateixa ciutat. Això és del tot normal a Barcelona. M'hauria agradat fer una funció llarga amb aquest espectacle a Palma».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris