cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín: 11°
12°

El mico Guai ja és a Mallorca

Centenars de nins donaren la benvinguda al nou protagonista dels horabaixes a TeleNova

Prop de 2.000 persones assistiren a l'acte.

23-12-2016TERESA AYUGA.

«Guai!, Guai!, Guai!». La rebuda no podia ser més calorosa. Tots els nins volien conèixer ja el seu nou amic, el mico Guai, que, a partir de dilluns, conduirà l'espai infantil de TeleNova cada horabaixa.

Guai arribà del planeta gris muntat amb un cotxe Smart ple de globus. Traient el cap per la finestra, el mico verd donava mans i petons a tots els nins que s'havien concentrat a ses Voltes, a la festa de benvinguda organitzada pel Grup Serra per a aquest nou personatge televisiu que ben aviat serà imprescindible.

«Ja parl mallorquí perquè el viatge ha estat molt llarg i he tingut temps per aprendre'l», explicà Guai a un auditori entregat i gairebé clònic. I és que la gran majoria de menuts, i no tan petits, anaven amb la careta d'en Guai que, a banda de ser la mar de simpàtica, els permetia participar en el gran sorteig de regals que donà pas a la fi de festa, ja que cadascuna anava marcada amb un número que permetia la participació. Entre els qui anaren els dies anteriors al Club del Subscriptor i els que esperaren a ahir a ses Voltes, es repartiren més de nou-centes caretes. Tot un èxit.

Dues bicicletes, motxilles de Coca-cola, regals de TeleNova i «Doraemon» de peluix foren alguns de la cinquantena llarga de presents que reberen els menuts més afortunats del matí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris