cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 29°
35°

El grup El diablo en el ojo fitxa per Primeros Pasitos i enregistrarà l'abril

La seva targeta de presentació serà un LP amb tres temes propis

El diablo en el ojo és el nou fitxatge de la productora Primeros Pasitos, que fins ara havia dedicat els seus esforços a la promoció de The Satellites, a les Balears i arreu. Després de mesos d'assajos, el grup constituït per Jordi Maranges (veu), Michael Mesquida (guitarra), Xavi Moya (baix) i Luis Bestard (bateria), entrarà a enregistrar el proper mes d'abril, i estrenant la incorporació d'una teclista, Tania, «una aportació que pretén enriquir el so del grup d'acord amb les influències, com ara Tom Waits, Nick Cave, Tindersticks o Chris Isaak», segons comenta Jordi.

El vocalista d'El diablo en el ojo veu la seva música com «quelcom que surt de l'ànima, de molt dins, tot i que no arribam a ser un grup soul. Més aviat fem pop-rock però amb molts de matisos».

El futur enregistrament de l'LP, que si tot va bé sortirà a la llum el mes de maig, comença a estar definida. Inclourà tres temes propis del grup: Moontears i Recortes, dues cançons que ja estaven presents a la maqueta, a les quals s'afegirà Saturday night. «S'especula la possibilitat d'incloure un altre tema, però encara no està decidit», assenyala Jordi.

La trajectòria d'El Diablo en el ojo s'ha desenvolupat fins ara damunt els escenaris on han compartit cartell amb Satellites, Manta Ray i Spring.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris