nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Vols ser amic d'en Guai?

El Club del Subscriptor del Grup Serra proposa un carnet per al públic infantil

Avui és el gran dia. Segons ens consta, la festa de benvinguda d'en Guai que s'ha preparat a Ses Voltes serà de pinyol vermell. Ahir a la nit, les caretes del mico havien volat perquè varen ser molts els nins i nines que s'havien apropat al Club del Subscriptor que el Grup Serra té al passeig de Mallorca perquè en volien tenir una.

Avui, a partir de les 11 hores, aquest espai lúdic de la ciutat serà ple de gom a gom per conèixer un ninot que omplirà els horabaixes de TeleNova, de les 19 a les 20'30 hores. De fet, avui els nins i nines tindran la possibilitat de conèixer una iniciativa del Club del Subscriptor del Grup Serra: el carnet d'amic d'en Guai. Durant la festa, tothom que ho vulgui, podrà endur-se'n unes butlletes per emplenar i enviar, amb dues fotografies, al Club del Subscriptor del Grup Serra. Serà aleshores quan els enviïn, a casa, un carnet d'amic d'en Guai, amb el qual podran gaudir de moltes ofertes i de molts avantatges comercials o també l'oportunitat de fer propostes als responsables del programa diari.

Durant l'acte de benvinguda de Guai, que s'ha de recordar que ve del planeta Gris per instal·lar-se a un lloc tan idoni com la Terra i, dins en el planeta blau, als estudis de la cadena TeleNova, els nins que duguin la careta amb un número podran participar en un regal. A més d'infinitat de joguines, es farà un sorteig de dues bicicletes i d'un regal sorpresa que els responsables de la festa no varen voler descobrir. Així és que alerta mosques i vius, que la cosa no és per badar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris