cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
17°

La Fira del Fang obre les portes amb un CD-ROM sobre l'olleria

El recinte firal de Ses Tres Germanes estarà obert fins dia 14

Un any més la Fira del Fang va obrir ahir les seves portes al públic de manera oficial en un acte caracteritzat, com sempre, per la seva senzillesa i familiaritat, en el qual hi varen prendre part les autoritats municipals. Com ja és habitual en aquesta primera jornada no es va registrar un gran nombre de visitants tot i que s'espera que en la present edició tornin a passar pel recinte firal més de 100.000 persones. Tal vegada per aquest motiu encara bona part dels més de cinquanta artesans que hi exposaran, enllestien els darrers detalls de les seves parades.

En el context dels actes realitzats ahir destacà la presentació del CD-ROM. La Nostra Ceràmica, que ha estat elaborat per un equip de professors del col·legi públic Costa i Llobera, de Pòrtol, encapçalat pel seu director Jaume Sastre. L'objectiu d'aquest treball és oferir a tots, a través de les noves tecnologies, un instrument interactiu que els permeti descobrir i estimar els elements més significatius de la ceràmica mallorquina.

El CD-ROM acosta una sèrie d'aspectes del fang a través dels temes de passades edicions de la Fira així com de publicacions que han sortit referides al tema. Al programa d'activitats de la Fira que s'allarga fins el 14 de març, s'hi poden trobar exposicions, demostracions dels ollers, conferències, balls de bots i concerts musicals. Els horaris de visita entre setmana seran de les 10 a les 13 hores el matí i de 15 a 20 hores el capvespre. Els dissabtes i diumenges el recinte s'obrirà de manera contínua de les deu del matí a les nou del vespre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris