cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
16°

Jaume Pérez és el nou president dels escriptors en llengua catalana

Sense novetats. Tal i com va avançar Diari de Balears les eleccions a la presidència de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana no varen presentar cap debat ni polèmica. La candidatura única presentada a la presidència per part de Jaume Pérez Montaner va ser finalment erigida i des de dijous a vespre l'escriptor valencià presideix l'entitat. La nova junta directiva queda, així presidida per Pérez. El nou secretari és Andreu Sotorra, mentre que la tresoreria ha recaigut en Margarida Sugranyes. El vicepresident del principat és Carles Duarte, a les Illes continua Antònia Vicens i al País Valencià Josep Ballester en serà l'encarregat.

Pel que fa a les vocalies, Dolors Cinca, Josep Francesc Delgado i Cinta Massip ocupen les del Principat; Joan Cerdà, Guillem Rosselló i Celia Riba per les Illes i Xúlio Ricardo Trigo, Ramon Guillem i Manuel Garcia Grau, pel País Valencià.

Jaume Pérez Montaner (L'Alfas del Pi, 1938) és escriptor, traductor i professor de la Universitat de València. Ha escrit assaig i estudis literaris. Té obra traduïda al castellà, el romanès i l'holandès. Ha publicat, entre altres, Museu de cendres, L'heura del desig i Fronteres, així com Subversions, Poesia i record, i nombrosos estudis sobre Joan Fuster, Joan Brossa, Vicent Andrés Estellés.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris