lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 16°
18°

La Fira del Ram obre les portes

L'atracció estrella de la nova edició és la muntanya russa d'Alemanya

Siau benvinguts un any més a la fira del Ram, el paradís de les atraccions sota l'imperi de l'adrenalina. El Ram 99 és ja una realitat, després que hagi obert avui les portes, tot i que encara no sigui una obertura oficial amb la presència de les autoritats.

Al recinte del camí de Jesús ja fa dies que està tot muntat. La novetat són les 10 mil bombetes de color que adornen l'entrada. D'altra banda, enguany s'han aixecat 37 atraccions de moviment, amb la presència dels habituals: el fuet mecànic, la granota, el molí, el cuc boig, els cavallets, els cotxes de xoc, la casa del terror, i totes les versions per als més petits.

Però la gran estrella d'aquesta nova edició és, sense dubte, la muntanya russa. És nova de trinca i procedeix directament d'Alemanya. Potser no fa tants revolts ni tants loopings com les que hi havia al Ram en anys anteriors, però promet un bon centrifugat. El secret està en l'articulació dels vagons, els quals van girant sobre el seu eix al temps que avancen pels raïls. Propensos al mareig, absteniu-vos-en.

També repeteixen enguany el Transformer i l'Hotel, totes dues atraccions en la línia d'aquelles pensades per provocar caigudes lliures que fan pujar els budells a la part més alta del cervell.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris