bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

Lewinsky: «Clinton va tenir rivals»

Monica Lewinsky declarà que paral·lelament a la relació amb el president Clinton havia tingut altres amants, segons informà ahir el New York Daily News. El canal ABC difongué també ahir una entrevista de dues hores amb Lewinsky, però el Daily News començà dimarts a utilitzar una hora de gravació que obtingué.

Monica Lewinsky assegurà que Bill Clinton sabia que tenia rivals. «El provocava sobre això i li deia que tenia competència», declarà Lewinsky a Barbara Walters, estrella nord-americana d'entrevistes.

L'exbecària precisà que va tenir una relació d'unes setmanes amb un tal Thomas, de 42 anys, un «home brillant i excitant» que treballava per al Pentàgon, on ella havia estat tranferida la primavera del 1996.

En una altra entrevista publicada ahir al Corriere della Sera, Lewinsky digué que no ha comès cap pecat i jura que no tornarà a tenir relacions amb casats. Declarà també que «no crec que el sexe oral sigui una vulgaritat. Hi ha persones a les quals els agrada la pizza per esmorzar i a d'altres el púding».

Monica adverteix en l'entrevista que al lloc de becària a la Casa Blanca «s'ha d'anar alerta amb el president. Estar el més lluny possible d'ell», perquè, al seu parer, Clinton és com un toro al qual li atrauen les vaques del país».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris