bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

La lluita contra la lepra, en imatges

Anesvad inaugurà la mostra «Contagia les teves ganes de viure» a Sant Antoniet

La lluita contra la lepra que du a terme l'organització no governamental Anesvad arribà ahir a Palma a través de la mostra Contagia les teves ganes de viure, que recull algunes de les imatges més impactants que aquesta malaltia pot provocar. El claustre de Sant Antoniet serà fins divendres l'escenari d'aquesta mostra de 96 imatges, la majoria captades a l'illa-leproseria de Culión, a les Filipines, per professionals com Antonio Tiedra o Javier Hernández Gatxu.

El responsable de projectes d'Anesvad, Pedro Beitia, va assenyalar ahir a la presentació de la mostra que l'objectiu principal és «donar a conèixer la tasca d'aquesta organització a la societat balear, on tenim devers dos mil socis i col·laboradors, la meitat dels quals es troben a Palma».

El Vietnam, Cambotja, Myanmar, la Xina o l'Índia, el país on més incidència té la lepra amb mig milió de nous afectats cada any, són alguns dels 27 països on aquesta ONG desenvolupa els seus projectes. Són també els escenaris de les 96 fotografies que formen el testimoni gràfic de la tasca d'Anesvad, que va més enllà de la lluita contra la lepra per aplicar també projectes educatius, de desenvolupament econòmic, de suport en cas de desastre natural i de restabliment social d'aquells malalts que un cop superada la crisi es veuen enfrontats a un estigma de per vida.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris