bruma
  • Màx: 20°
  • Mín: 17°
14°

Neix «Llengua'n'rock», nit de música en català

El CIM organitza el 17 d'abril un concert amb grups d'aquí i del Principat a la plaça de toros de Palma

La nit del dissabte desset d'abril els amants de la bona música, de la bona música en català, del rock en català, tenen una cita a Palma. A la plaça de toros. I és que aquesta ha estat la nit escollida per a la primera edició de la «Llengua'n'rock». Tot un festival reunit en unes hores. I no és una exageració. Veieu sinó el cartell de la vetlada: Lax'n'Busto, Ja t'ho diré, Fora des Sembrat, Antònia Font, Gossos i Sopa de Cabra.

«Llengua'n'rock» és una iniciativa del Consell Insular de Mallorca que neix amb intenció de continuïtat. Tal com assenyalà un portaveu de la institució, «es tracta d'oferir una plataforma als grups d'aquí que canten en la nostra llengua». Una plataforma que pot canviar any rere any, donant oportunitats a nous protagonistes. La nit de música servirà, a més, com a preludi dels actes organitzats amb motiu del Dia del Llibre. Serà una mostra diferent de la mateixa cultura.

A banda dels grups citats anteriorment, als quals encara s'hi pot afegir alguna altra formació, la nit del dissabte 17 d'abril promet ser molt especial. Pot tenir, fins i tot, una sorpresa especialment emotiva. Això és la presència de Pep Sala, el guitarra de Sau. Ja sigui com a homenatge al seu company desaparegut recentment, Carles Sabater, ja sigui amb el seu grup La banda del Bar, de ben segur que la seva presència serà un dels punts àlgids de la nit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris