nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

No hi ha temps que no torn

Curses d'aurigues, cetreria àrab, jocs medievals i doma menorquina, protagonistes a l'horabaixa

Una màquina tempoespacial va permetre que l'horabaixa d'ahir fos veritablement màgic per als espectadors. De bon principi, i per allò de fer la digestió, varen ser traslladats fins al moment en què les Illes estaven sota la influència directa de Roma. I què millor per fer-ho que una correguda de carruatges romans. Dues aurigues, que distaven molt de Ben Hur i Messala, feren les delícies dels més menuts. Als grans l'espectacle els resultà més aviat buit.

A la llotja d'autoritats es varen poder veure els primers rostres coneguts de la jornada. La regidora de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma, Francesca Pol, compartia conversa amb la secretària del Parlament, Pilar Ferrer. Poc després arribaria a la llotja el conseller de cultura, Manuel Ferrer.

I dels anys de dominació romana als de dominació àrab. Una exhibició de l'art de la cetreria va ocupar el lloc de les aurigues amb desigual resultat. Els senyors àrabs acreditaren experiència i taules, però un bell exemplar de falcó va decidir prendre's una estona de llibertat i empaitar una gavina, que ho va passar de més de metro. Al final, el falcó va tornar a lloc.

Entre espectacle i espectacle els més vius se les enginyaren per aconseguir un bon lloc i poder veure els actes. Una tasca que en molts casos va ser veritablement impossible.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris