algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Carles Sabater, Bars, Anna i Joan Pau

• CARLES SABATER

Darrer adéu Més de 500 persones assistiren ahir a la missa-funeral que se celebrà a Llançà per donar el darrer adéu al cantant de Sau, Carles Sabater. Després de la cerimònia, part de les cendres es llançaren a la mar, mentre que la resta reposen en un nínxol propietat de la família. L'església de Sant Vicenç de Llançà es quedà petita per acollir tota la gent que hi assistí. EPR.

• BARS

Sisè disc El grup de Sabadell de r&b en català Bars acaba d'editar el seu sisè disc, Mentre dormies, que coincideix amb la marxa d'alguns dels seus membres originals. Editat per Discmedi i produït, com els seus darrers treballs, per Dennis Hermann, Mentre dormies aposta pel blues i el r&b de radiofórmula, així com per les balades.EFE.

• PRINCESA ANNA

Casa a Escòcia La princesa Anna, filla de de la reina Isabel II d'Anglaterra, tindrà la seva residència «oficial» a Edimburg, com a part d'una estratègia de la família reial britànica per calmar l'augment del sentiment independentista a Escòcia, assegurà ahir el dominical The Sunday Times. La princesa reial, títol atorgat per la seva mare, serà considerada princesa regent a Escòcia, ja que rebrà mandataris estrangers. AFP.

• JOAN PAU II

Millor al natural El papa és millor «en persona, al natural, que en televisió», segons declarà el mateix Joan Pau II a un grup de 250 nins de la parròquia de Santa Maria Stella Maris, a Ostia. Tot i això, reconegué que la televisió «és molt útil perquè amb la seva ajuda es pot fer la volta al món». Poc abans, una nina, Chiara, li havia dit: «Ja era hora de tenir-te aquí després de veure't tantes vegades per televisió». EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris