bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

«La Diada serà un èxit, és la festa de tots els ciutadans, no del Govern»

Jaume Matas va manifestar que el pressupost de tots els actes estava justificat

«Estic molt satisfet perquè la festa és a punt de celebrar-se, és una festa de tots els ciutadans no és ni del Govern ni tampoc dels polítics. A més, està força bé recuperar una tradició que es va mantenir fins a principi de segle. Balears sempre ha estat molt lligada a la cultura del cavall». Així es va manifestar el president del Govern, Jaume Matas, poques hores abans de la Diada de les Illes Balears, tres dies farcits d'actes que el president va valorar molt positivament afirmant que «totes les expectatives apunten que serà un èxit».

Pel que fa al pressupost de la Diada, al voltant de 120 milions de pessetes i les crítiques de l'oposició que parlaven de festa electoralista, Jaume Matas va respondre que «hem de ser coherents. No podem tot l'any queixar-nos que a Mallorca no se celebren festes de la qualitat de Catalunya o de les falles de València per exemple, i llavors quan s'organitzin criticar-los».

Matas va afegir que «fer actes de gran transcendència costa molts de diners. Si es vol fer una cosa digna es necessiten doblers, s'ha de tenir en compte que el temps lliure de la societat també té un preu i està ben pagat si la gent gaudeix, participa i a més se'ls apropa a les tradicions. Si els que critiquen estiguessin en el Govern també farien festes per revitalitzar el dia de les Illes Balears. Es pot qüestionar si serien les mateixes però qualsevol persona que hi véngui demà veurà que el cost val la pena».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris