lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Els corsaris, a un pas de guanyar la batalla

El Parc de la Mar serà envaït pels «Comediants» en un espectacle d'animació per reviure la història

60528

Els Comediants es preparaven per avui entrar en acció.

La bella Eulàlia és a punt de desplegar la seva sensualitat "mite de la bellesa mediterrània" i serà raptada pels corsaris. Una barca navegarà per un mar improvisat. No hi mancarà cap ingredient. També hi haurà torre de vigia i combat. I tot acabarà amb un pacte d'alliberació. A canvi que es deixi en llibertat la bella Eulàlia?. Per resoldre el dubte s'haurà de fer un torn pel Parc de la Mar, un espai que serà envaït pel grup de Teatre «Els Comediants» que ahir arribaren des de Catalunya a l'Illa ben disposats a la lluita i preparau-vos perquè avui, demà i passat demà en faran de grosses.

Serà un muntatge colorista que ens aproparà al món del corsarisme eivissenc i que juntament amb el poblat transportarà al visitant segles enrere. Un espectacle perquè tothom pugui retrobar-se i viure la màgia d'aquell moment, les aventures i desventures, raptes i alliberaments.

«És impossible anar endavant sense mirar enrere. La història és un gegant i això als comediants sempre ens ha donat molt de joc. Avui en dia ens comunicam a través d'Internet quan el més bònic és el moment de trobar-nos. Es tracta de reproduir una mica l'ambient que es vivia durant el corsarisme eivissenc però sense ser massa estricte a nivell històric». Així s'expressava Jaume Bernadet, integrant dels Comediants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris