nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Els grups mallorquins surten a escena

Neix el «ROCKopilatori 98», un àlbum que reuneix temes de 19 formacions de l'Illa

Són 70 minuts. Temps suficient per fer-se una idea de la qualitat (i la quantitat) dels grups de Mallorca emmarcats a l'àmplia escena del pop-rock. Una nova iniciativa amb esperit de continuïtat i d'estendre's a la resta de les Balears. El ROCKopilatori 98 ja és al carrer, i neix com el testimoni de 19 formacions illenques que, en la seva majoria, no havien tingut ocasió de veure editat algun dels seus treballs.

La discogràfica Soundsack, fundada fa un any per promocionar els grups musicals de les Illes, ha estat l'encarregada d'idear i dur endavant aquest projecte, en col·laboració amb la cadena de botigues Musicasa.

Paco Valdés, de Soundsack, comentava ahir que «amb aquest compacte volem mantenir la il·lusió dels grups, motivar-los perquè no es desanimin i s'acabin dissolent».

Banyuts, Blue Meany, Boulevard Maria, Fool's Kin, Fora Nervis, Homo Erectus, Lois Lane, Mineralwater, Onze, Plan 9, Raïbel, Rex, Rompiendo Cuerdas, Sensual Puding, Sextans, Slide, S'Osdara, Trobadours i Vagina Off. Tots ells són els protagonistes. Tots 19 varen ser seleccionats d'entre 40 maquetes amb un criteri objectiu: la qualitat del so, ja que la majoria dels participants ha enregistrat les maquetes a estudis independents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris