muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Un joc sobre la vida, la dona i el teatre enceta el projecte Alcover a Palma

A Santa Companya de Catalunya estrena avui l'obra «Estrips» en el Teatre del Mar

102132

Ahir es va presentar el Projecte Alcover.

T. Monserrat.

Un joc sobre la vida, la dona, l'escriptura i el teatre. Dos mons diferents, dos personatges aparentment antagònics que mostren dues maneres diferents de veure i viure la feminitat. Una infermera que intenta escriure una obra de teatre i una mestressa de casa que fa feina en l'economia submergida amb una família de tres fills i un marit en atur i alcohòlic. Tot això forma Estrips, l'obra de teatre que enceta el projecte Alcover a Palma, a càrrec d'A Santa Companya de Catalunya i que es representa fins al dia 7 de març en el Teatre del Mar.

«La finalitat última del projecte Alcover és desaparèixer, perquè això significaria que s'ha arribat a un estat de normalitat. Ara fa quatre anys naixia aquesta associació amb la filosofia de promoure la contractació d'artistes i espectacles teatrals que fan la seva tasca en català». Així es va expressar el coordinador del Projecte Alcover, Antoni Pastor, en la presentació que es va dur a terme ahir en el Teatre del Mar i que va comptar amb l'assistència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, i la de l'Ajuntament d'Inca, Joana Rosselló, a més de l'autor i de les actrius d'Estrips.

Des del gener fins a l'abril es faran dins el Projecte Alcover 65 representacions en 20 poblacions diferents de Catalunya, Andorra, el País Valencià i les Illes Balears, en concret a Manacor, Palma i Inca. Les obres seleccionades per a les Illes són La casa en obres, de Teatre de Ciutat, i com a reserva A doble espai, de Gom Teatre, que avui es representa a València. De Catalunya, A Santa Companya amb Estrips i del País Valencià, Moma Teatre amb L'altre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris