algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Breus

• ART

La troballa de Klimt Una pintura, fins ara desconeguda, de l'austríac de tombant de segle Gustav Klimt va ser trobada ahir a les golfes del teatre Burgtheater de Viena. Es tracta d'un dibuix fet a llapis trobat per la historiadora Angelina Poetschner mentre cercava plànols arquitectònics. La pintura correspon a l'esborrany de l'obra Romeu i Julieta, el mural de Klimt que presideix el sostre del teatre. REUTERS.

El lladre de Munch La Policia noruega tornà a capturar dimarts Paal Enger, el lladre que robà l'obra mestra d'Eduard Munch El crit. Enger va ser arrestat dimarts passat a l'estació ferroviària, camuflat amb una perruca rossa i ulleres, dotze dies després d'haver fugit de la presó, on complia una condemna de sis anys i mig. El lladre, de 31 anys, havia promès en un programa de la televisió tornar i escapar-se de nou «després d'unes llargues vacances». Però Enger va ser capturat abans que el seu tren hagués arribat a Copenhaguen. REUTERS.

Ceràmiques de Picasso Bernard Ruiz Picasso, nét de l'artista, ha publicat un volum consagrat a les Ceràmiques de Picasso, comentades per la historiadora d'art Marilyn McCully i fotografiades per Eric Baudouin. Es tracta del treball més complet que s'ha elaborat sobre les ceràmiques de Pablo Ruiz Picasso. Les peces s'han fotografiat des de diferents angles, restituint així la riquesa dels seus volums. AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris