algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

El Casal de Joves Central renova la imatge i aposta pel color

L'edifici incorporarà des d'avui quatre grafits a les parets de l'entrada

El Casal de Joves Central (CJC) vol apostar per un «look» més adient als seus objectius. Sense anar més lluny, avui s'ha procedit a penjar sobre les blanques parets de l'entrada quatre grafits: dos són de Molinart, el col·lectiu que guanyà el concurs d'il·lustració per a joves valors del CJC, i l'altre parell és creació d'Antoni Reus, qui va ser guanyador del certamen de grafits també per a joves valors.

Les altes parets del Casal assoliran així nova vida i dotaran l'espai d'un ambient més càlid. Tal és l'objectiu dels encarregats del centre, tal com afirmava ahir un dels dinamitzadors, Antoni Verger.

Més millores per tal de fer del CJC un autèntic espai de reunió de joves: la música d'ambient, els jocs de taula i la propera adquisició d'una màquina de begudes calentes amb productes del comerç just, a més dels cicles de cinema, tallers, seminaris i activitats diverses que s'ofereixen.

Un servei que caldria potenciar és l'espai destinat als concerts acústics, que no ha tingut la demanda que s'esperava. Els dinamitzadors del Casal volen animar tots aquells nous músics a emprar l'escenari desmuntable, sense cap tipus de vergonya.

Per al mes de març, l'associacionisme serà l'eix central de les activitats del CJC. Cursets diversos com un de fotografia o un altre de captació de socis serviran per fomentar l'aspecte entre la joventut palmesana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris