algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

L'actualitat teatral de Mallorca ja navega per la xarxa

L'actualitat teatral de Mallorca ja té el seu espai a Internet. Una iniciativa promoguda pel Consell de Mallorca ha donat com a resultat la creació de dues pàgines web, l'objectiu de les quals és facilitar l'accés del públic a les programacions i als continguts teatrals.

Teatre.net és l'adreça d'una web que fa un recorregut en profunditat sobre l'actualitat de tots els centres de Mallorca amb una programació estable, com són l'Auditòrium, el Teatre del Mar, el Principal, el Sans i el Municipal tant de Palma com de Manacor. La informació és en català, i inclou directoris amb documentació sobre els actors, directors i companyies de l'Illa, entre d'altres. A més, es pot consultar la cartellera general per a la setmana que es fa la consulta i per a la següent. També ofereix la possibilitat d'una subscripció gratuïta que permetria rebre setmanalment i per correu electrònic les novetats.

Teatreprincipal.com esdevé l'accés directe, en català, anglès i castellà, per tal que els visitants de l'Illa també puguin fer servir aquesta informació, a les dades històriques d'aquest centre, la programació, la temporada d'òpera i les diferents modalitats de taquilla mitjançant les quals es poden adquirir les localitats, una de les quals podria ser en un futur la mateixa xarxa Internet o els Servicaixa. Així ho va fer saber el coordinador de Cultura del CIM, Pere Muñoz.

El responsable de Cultura del CIM, Damià Pons, va explicar ahir que l'objectiu d'aquesta incursió a l'espai telemàtic és «fomentar la divulgació i el prestigi social i cultural del teatre, a més de guanyar espectadors».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris