muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Una muntanya russa nova de trinca, protagonista de la fira del Ram

Dia 6 de març tornaran al recinte del camí de Jesús totes les atraccions

Ja falta més poc. El Ram s'acosta. Apassionats i apassionades per les atraccions i el risc, anau-vos preparant perquè es presenta més carregat d'adrenalina que mai.

Si més no, hi ha certes novetats que són susceptibles de remarcar-se. En primer lloc, una de les atraccions que atreuen més el públic, un dels clàssics de la fira, la muntanya russa, canvia. I s'estrena. La que enguany es podrà gaudir al recinte del camí de Jesús és totalment nova de trinca, tant a Espanya com a Alemanya, el país d'on procedeix. L'objectiu és anar més lluny encara. Així, a més de fer volar els ocupants per pujades, baixades i revolts impossibles, els vagons es mouran simultàniament sobre el seu eix i desplaçaran els passatgers. Difícil d'imaginar? Esperau a dia 6 de març per poder gaudir d'aquesta nova aventura que ja s'està muntant.

Una altra incorporació és la dels 60.000 watts d'il·luminació que donarà la benvinguda, com a portalada, a tots aquells assedegats d'una estona divertida al nostre parc d'atraccions intermitent. D'altra banda, entre les 37 atraccions de moviment que ens visiten i els centenars de casetes diferents, ens revisiten també els cavallets per a adults, el Transformer i l'Hotel, aquell ascensor que pujava lentament per després fer una caiguda lliure. Els preus: els de les atraccions habituals es mantindran; les novetats, com cada any, pujaran.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris