muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

«La vida és bella» en català, i amb el suport de «Diari de Balears», en el Rívoli

Divendres arriba a les cartelleres de Palma una de les pel·lícules més esperades de la temporada, si més no per als amants del cinema que mescla amb saviesa drama i comèdia, del cinema de les bones històries. Es tracta de La vida és bella, de Roberto Beningni, que n'és el director i el principal intèrpret.

Com ja acostuma a ser tradició, i no sempre com es voldria, la pel·lícula es projecta en versió catalana en els cinemes Rívoli de Palma. «Tot d'una que vaig saber que hi havia la possibilitat, vaig demanar-ne una còpia en català i va ser possible tenir-la», explicà Sebastià Salom, responsable dels cinemes, la setmana passada.

També com ja acostuma a ser habitual en les pel·lícules en català que es projecten als nostres cinemes, La vida és bella comptarà amb el suport del Diari de Balears, que facilitarà als seus lectors una butlleta de descompte de 150 pessetes sobre el preu habitual de l'entrada. Aquesta iniciativa ja es va dur endavant amb altres films com ara The boxer o L'arbre de les cireres. Les butlletes apareixeran al diari durant aquesta setmana.

La vida és bella és una faula chaplinesca sobre la força de la imaginació en la dura realitat de l'europa de la Segona Guerra Mundial. És un creuament de comèdia i romanticisme sobre el poder de la rialla per commoure el cor humà. L'acció, situada a la Toscana del 1939, està protagonitzada per Guido, un home innocent amb un somni: tenir la seva pròpia botiga de llibres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris