algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Els homes podran tenir fills tot sols en el futur

Els avenços tecnològics en el camp de la medecina permetrien actualment que els homes tinguessin nins, segons un dels més grans especialistes britànics en fertilitat, lord Winston, assegurà The Sunday Times.

El dominical, que esmenta un llibre d'aquest especialista que es publicarà el mes d'abril, afirmà que els metges podrien emprar les noves tècniques per implantar un embrió en el ventre d'un home, desenvolupar-lo i fer-lo néixer per cesària. El professor Robert Winston dirigeix un servei d'embriologia en un hospital londinenc.

«L'embaràs masculí és certament possible i podria desenvolupar-se com en el cas d'una dona amb embaràs ectòpic "fora de l'uter mitjançant administració d'una quantitat important d'hormones femenines.

Segons el professor Winston, un fetus podria ser implantat en l'abdomen amb la placenta i fixat a un òrgan intern com l'intestí.
El metge admet l'existència d'un cert perill a causa del risc de pèrdues de sang de la placenta, i també que l'absorció d'hormones provocaria un desenvolupament important del pit.

Les parelles d'homosexuals podrien tenir fills propis, afegeix el dominical. En el cas d'heterosexuals, l'home podria ser el portador en cas d'incapacitat de la mare.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris