muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Breus

• POESIA

Lectura d'Antonio Piedra El poeta Antonio Piedra oferirà una lectura poètica avui a les 20 hores en el centre de Cultura de Sa Nostra. Piedra és poeta, professor de la Universitat de Valladolid i director del Centre d'Estudis Jorge Guillén. És autor de les obres poètiques Del rigor al desatino (1986), Calindario Profano (1991) i La moneda de Caronte (1995). DdB.

• PREMSA

20 anys d'«El Punt» El diari El Punt inclourà en la seva edició del pròxim dimecres un facsímil del seu primer número per commemorar el seu 20è aniversari. Un total de 28 pàgines del Punt Diari del 24 de febrer del 1979 formaran part d'una edició del diari especial de 276 pàgines, en què es farà balanç de les dues dècades de vida del rotatiu. Entre d'altres coses, el diari oferirà una entrevista al director editorial d'El Punt, Joan Vall i Clara, un reportatge fotogràfic sobre 24 hores en la vida d'El Punt o un espai per apuntar alguns dels projectes de futur del diari. El Punt preveu publicar la col·lecció de llibres Biblioteca Bàsica d'El Punt, que es posarà a la venda a partir del setembre vinent E. P.

• NOVEL·LA

La darrera d'Isabel-Clara Simó El diari personal d'un rellotger paraplèxic que gaudeix de la seva soledat i de la seva afició a observar els seus veïns ocupa les primeres cent planes de la darrera novel·la d'Isabel-Clara Simó, El gust amarg de la cervesa, que sortirà a la venda la setmana que ve. La soledat i l'afició a capficar-se en la vida dels altres són els temes que vertebren aquesta novel·la, segons diu aquesta prolífica escriptora, que ha confessat la seva admiració cap als solitaris i ha reivindicat les persones tafaneres que gaudeixen d'espiar la vida dels altres. El protagonista d'El gust amarg de la cervesa és un solitari convençut i un autèntic professional de la intromissió. EFE.

• HOMENATGE

Dos carrers per a Torrente La Comissió Informativa de Cultura de l'Ajuntament de Madrid acordarà demà proposar al ple d'aquest mes que dos carrers de la capital, de nova creació, duguin els noms de Gonzalo Torrente Ballester i de Luis Sánchez Polack «Tip», morts recentment. E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris