lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

El cafè Es Pinzell s'omple de poesia amb els recitals de Capaltard

Devuit autors entre novells i consagrats donaran veu als poemes propis

Tot fa pensar que aquells que auguren el lleu ressorgiment de la poesia no van gaire desencaminats. Almanco no se'ls pot negar l'evidència que els recitals poètics tenguin un espai constant a l'agenda cultural del dia. La fórmula de potenciar el gènere a través de la pròpia veu dels poetes, recuperant a més l'oralitat de la lírica, ha desembocat en aquesta mena d'espectacle que ha irromput en la presa de posicions.

A l'oferta de recitals poètics d'aquests dies s'ha afegit el Centre Cultural Capaltard. Res de modes: l'organització de lectures poètiques per part del centre és una constant que, any rere any, possibilita al públic mallorquí trobar-se amb els nostres joglars moderns.

El programa de Capaltard, fidel a la seva tradició, ofereix un ampli espectre d'artistes, en el qual tenen cabuda tant autors novells com veterans. Les sessions dels recitals, iniciades dijous passat amb les lectures de Maria del Mar Cortina i Pere Orpí, tenen lloc, un cop més, al cafè-bar es Pinzell, l'espai que any rere any ha acollit les actuacions d'aquest programa.

El programa de recitals d'enguany, que es desenvoluparan els dijous al vespre, compta amb la presència d'autors ja consagrats de l'altura de Jaume Pomar i de la dilatada trajectòria de Miquel Bezares. Els noms dels veterans, consolidats en el món de la poesia, conviuen amb els de joves d'incipient trajectòria poètica, com Joan Cabot Nadal, Maria Neus Triay i Maria Magdalena Albertí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris