algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Breus

• Teatre

La Sargantana a Gijón La companyia de teatre de la Sargantana ha estat seleccionada per actuar a la Fira Europea de Teatre per a nins i nines, Feten 99. Aquesta fira és, sense dubtes, una de les més importants de l'Estat espanyol a nivell de teatre infantil i se celebra cada any a Gijón. Teatre de la Sargantana, amb La Faula, ha estat la primera companyia de teatre infantil de les Illes que ha tingut l'honor de ser selccionada a aquesta fira. Aquesta companyia està gaudint d'un gran èxit. Amb l'obra El viatge d'en Andreu Santandreu a la recerca del parfum que fa tornar guapo ja va representar la seva feina a diferents llocs de la península: fira de Tàrrega, Vilanova i la Geltrú, Lleida, Salamanca i Àvila, entre altres indrets. DdB.

• Música

Lluís Claret, al Japó El violoncelista Lluís Claret ha iniciat una gira de concerts per Japó que el durà a actuar el pròxim dia 24 als Casals Hall de Tokio i un dia després a una església de la capital japonesa. Claret afirma que tocar al Japó és «una significació personal». Claret compagina la seva activitat com a concertista amb la de professor dels conservatoris de Bolònia, Madrid, Barcelona, Toulousse i Andorra la Vella. El violoncelista espera treure a la tardor un disc en companyia del pianista català Josep Maria Colom, amb qui acostuma a formar duet i amb el que actuarà a Palma de Mallorca. EFE.

• Festa

Per Aspanob La discoteca Tito's ha organitzat per a avui, a les 17'30 hores, una Gala benèfica a benefici de l'Associació de Pares de Nins oncològics de Balears (Aspanob). La gala consistirà en un concurs de desfresses infantils i tota la recaptació anirà destinada a aquests nins i nines malalts de Balears i les seves famílies. L'acte comptarà amb la presència com a convidats especials de Alberto i Carlota, protagonsites de la sèrie Al salir de clase, i Piluquina, de la sèrie La casa de los líos. Aspanob realitza una tasca molt important de suport i ajuda a aquells nins i famílies que es tenguin que enfrontar a la malaltia del càncer. No falteu a aquesta cita perquè serà una gran horabaixa en què els nins s'ho podran passar d'allò més bé i alhora estaran posant un bocí de solidaritat. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris