algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Breus

• LITERATURA

Arxius El conseller de Cultura, Damià Pons, presentà ahir la publicació de dos nous títols de la col·lecció «Instruments de descripció documental», editats conjuntament pel CIM i pels ajuntaments municipals. Es tracta de dos inventaris d'arxius, Inventari de l'arxiu municipal de Vilafranca de Bonany i Els pergamins de les monges jerònimes de Sant Bartomeu d'Inca, publicats com a consumació del procés d'ordenació i catalogació d'arxius municipals. Una altra novetat és la publicació del Butlletí Bibliogràfic del Dipòsit Legal 1997, que també és publicat pel Consell Insular de Mallorca. DdB.

• ART

Dalí La Fundació «la Caixa» denuncià ahir el robatori d'una fotografia original que s'exhibia a l'exposició «Salvador Dalí, àlbum de família». La sostracció de la fotografia, titulada «Salvador Dalí i Gala al seu apartament de París», es va produir devers les 19.45 hores de dijous, quan l'encarregada de la sala i el guàrda de seguretat es van adonar que l'espai ocupat per l'obra estava buit. La fotografia, que forma part d'un fons de de més de 8.000 imatges inèdites de la faceta familiar de Dalí, serà difosa als mitjans per facilitar-ne la recuperació. EPR.

Concurs La pintora Cati Figuerola, que actualment imparteix classes al centre cultural del Coll d'en Rabassa, ha presentat la convocatòria del quart concurs de pintura per a Artistes Novells en qualitat d'organitzadora. La convocatòria s'adreça a tota obra pictòrica que se cenyeixi al tema de «la figura humana». Els participants podran entregar les seves obres fins al 13 de març. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris