algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

«Diari de Balears Digital» ja compta amb un servei de cercador

Hi ha novetats en el servei de la xarxa Internet d'aquesta publicació. Diari de Balears Digital ofereix des de fa uns dies un nou cercador que s'encarrega de rastrejar totes les pàgines de les darreres quinze edicions per tal d'arribar a localitzar la petició que l'usuari introdueixi.

Aquest programa de recerca, que ha estat desenvolupat per Atlas IAP, l'empresa responsable de la digitalització d'aquesta publicació, s'ha creat especialment per a les edicions a Internet tant de Diari de Balears com d'Ultima Hora.

La més gran utilitat d'aquest cercador és que permet als internautes trobar de forma molt ràpida i precisa els articles desitjats. El nou servei compta a més amb opcions de recerques molt avançades, similars en qualitat a cercadors internacionals tan coneguts com l'Altavista, amb la sintaxi del qual tenen moltes similituds les regles del nou cercador.

El sistema implantat permet l'especificació d'expressions complexes i el resultat es mostra ordenat per la importància que tenen els articles respecte de les paraules o frases cercades i la seva data de publicació. La velocitat de la recerca i l'optimització en el moment de mostrar els resultats són altres dels punts bàsics que ajuden a rendibilitzar el temps invertit per l'usuari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris