algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

La indústria tabaquera pren mesures de prevenció pels menors

L'Associació espanyola de Tabac, que representa més del 95% de les companyies fabricants de tabac que operen a Espanya, ha assumit el compromís unànime de prevenir l'accés dels menors al tabac, segons manifesta en un document de principis presentat a Madrid pel President, Juan Antonio Perez.

La indústria tabaquera es compromet a seguir col·laborant amb els punts de venda autoritzats per prevenir l'accés dels menors al tabac i llança una crida a altres agents implicats per treballar conjuntament en un pla d'acció més ampli.

Així s'ha establert que a més de prohibir l'aparició de persones que tenguin menys de 25 anys en el contingut creatiu dels anuncis, no aparentin tenir menys d'aquesta edat. Igualemnt es prohibeix la localització de la publicitat del tabac en mobiliari urbà i altres suports publicitaris en llocs en què sigui visible des de l'accés als centres educatius on la majoria de l'alumnat tengui menys de 18 anys, alhora que es manté que les tanques exteriors de grans dimensions hagin d'estar ubicades a 200 metres dels centres.

D'altra banda, l'Associació ha decidit la prohibició de la publicitat del tabac en aquelles sessions de cinema la projecció de les quals vagi dirigida a un públic menor de 18 anys. També s'establiran controls efectius en la verificació de l'edat mínima de 18 anys per l'entrega d'objectes promocionals, premis i mostres de productes, en què s'haurà de ser major d'edat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris