algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Breus

• Paloma Picasso

Acord en el seu divorci El cas de divorci de la filla de Pablo Picasso, qualificat com la batalla del segle per l'exigència del seu espòs de rebre 18.000 milions de pessetes en compensació, es va solucionar el passat divendres fora dels tribunals. L'empresari d'origen argentí Rafael Lopez Cambil va retirar la seva reclamació contra Paloma Picasso, de 49 anys, en la vigília del cas en el tribunal superior de Londres. La filla del genial artista i l'empresari es divorciaren l'any passat. Es calcula que Paloma, que va heredar una bona part de l'enorme fortuna del seu pare i va fer encara més doblers a la indústria dels cosmètics, té béns valorats en 36.000 milions de pessetes. No es va revelar cap de les dades de l'acord. REUTERS.

• Gloria Estefan

Fortes mesures de seguretat a casa seva La cantant nord-americana Gloria Estefan va augmentar les mesures de seguretat en les immediacions de la seva casa de Star Island, a Miami Beach, després de rebre una amenaça de mort. L'Oficina Federal d'Investigacions està investigant un cas que involucra la cantant, es va limitar a confirmar el portaveu del FBI, Mike fabregas. «No podem fer cap comentari sobre una investigació en curs», assenyalà. EP/AFP.

• Cicciolina

Prepara escandalosa autobiografia L'estrella porno i exdiputada italiana Cicciolina va dir que escrivia una nova i escandalosa autobiografia. «Supòs que he fet coses que una mestressa de casa, si no és que ho desitja, no pensaria fer», va declarar l'actriu. Cicciolina, nascuda a Hongria amb el nom d'Ilona Staller, es va apartar de la llum pública en els darrers temps per centrar-se en la seva batalla legal amb el seu exmarit, l'escultor nord-americana Jeff Koons, per la custòdia del seu fill de cinc anys, Ludwing. REUTERS.

• Sylvester Stallone

No li compren la casa de Miami La cadena d'hotels britanica Orient-Express va abandonar la idea de comprar la mansió de Sylveste Stallone a Miami. Davant l'oposició dels veïns del barri residencial de luxe a la reclassificació del solar com a comercial, es cancel·là l'oferta. AFP.

• Julie Andrews

Ha perdut la veu L'actriu i cantant Julie Andrews, de 63 anys, va confirmar en una entrevista per televisió haver perdut la veu després d'una operació de les cordes vocals. La llegenda de Brodway, va dir a l'entrevistadora «ja no puc cantar una cançó». Andrews està considerant demandar els metges que la varen operar fa un any. EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris