algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El Llevant es vesteix de color amb la Rua

La rua de Felanitx va tenir comparses i carrosses que feien al·lusió a les protestes antiautopista

81416

A Felanitx, les protestes antiautopista també varen ser presents a la desfilada de disfresses.

JAUME MOREY.

Els veïns dels pobles de la comarca de Manacor varen celebrar durant l'horabaixa i vespre d'ahir la tradicional festa de la Rua.
La població de Felanitx va ser la més festiva. Devers les 15 hores, nombroses carrosses i comparses estaven concentrades en el parc de Felanitx per desfilar, a partir de les 15.30 hores, pels principals carrers de la ciutat amb comparses representatives com els troglodites o la blancor de la sobrassada mallorquina.

Així mateix, un grup de joves de Felanitx contraris a la construcció de l'autopista de Llevant varen decidir fer al·lusió a les seves reivindicacions amb una nota de diversió.

Però, sens dubte, l'anècdota i l'esglai del dia va ser a la carrossa on anava el popular i conegut cantant felanitxer Joan Antonio Miedo, que patí un curtcircuit i un dels components de la qual es cremà el vestit de cavernícola que duia, per la qual cosa hagué de ser ingressat a l'hospital de Son Dureta, encara que les ferides foren lleus. Aquest accident va provocar que el cantant no pogués dur a terme la seva actuació i la seva carrossa no pogués participar a la desfilada.

D'altra banda, a Manacor la festa de la Rua començà passades les 20 hores. La concentració es va fer, com marca la tradició, a la plaça de Sant Jaume i la desfilada es va dur a terme en els carrers Joan Lliteres, sa Bassa, Pius XII, Jordi Caldentey cap al passeig de Na Camel·la.

En aquest lloc es va comptar amb les actuacions dels grups Canyamel, Oasis, Thalassa i Toni Peppons.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris