muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

«Titanic», Mallorca en venda i molts turistes a la Rua de la Platja de Palma

Malgrat el fred, la desfilada més acolorida aconseguí un gran èxit de públic

Ni el fred ni el vent que bufa tradicionalment al costat de la mar varen aconseguir aturar els curiosos que ahir veieren la rua de la Platja de Palma. Trenta-dues disfresses, 29 comparses, sis persones a cavall i setze carrosses participaren en la desfilada per davant d'un jurat presidit pel batle de Palma, Joan Fageda; el regidor de Turisme, Joan Bauçà, i el d'Educació, Jaume Llabrés.

Enguany, l'elecció dels guanyadors ha estat especialment difícil ja que la qualitat dels participants era especialment bona. Finalment, però, en l'apartat de carrosses quedà en primer lloc la dedicada al Titanic. La comparsa amb una Mallorca «germanitzada» fou també molt alabada, fins i tot pels mateixos alemanys, que conformaven la major part del públic assistent a la desfilada.

Com no podia ser d'una altra manera, entre el públic no hi faltaren zorros, princeses i algun ratolí. Per demostrar que el caràcter crític del Carnaval continua viu, desfilaren també algun Bill Clinton i alguna Monica Lewinsky en actituds més que sospitoses. El Carnaval és el Carnaval.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris