algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La promoció de la literatura entre territoris, objectiu del CIM i la ILLC

Les dues entitats signaren un conveni de col·laboració ahir a Palma

99792

Francesc Parcerisas i Damià Pons signaren el conveni.

Damià Pons, president de la Comissió de Cultura i Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca i Francesc Parcerisas, president de la Institució de les Lletres Catalanes, signaren ahir a la seu del Consell de Mallorca un conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Així es desenvolupa un dels punts del conveni marc que establiren el Consell de Mallorca i la Generalitat de Catalunya i que implicava l'establiment d'un conveni de cooperació per separat amb la Institució de les Lletres Catalanes.

El propòsit de les dues entitats signants «és aconseguir un major intercanvi i coneixement dels creadors literaris a ambdós territoris». L'acord servirà per poder «unir esforços en totes aquelles activitats que les dues entitats organitzen, per tal que els escriptors, els editors i la indústria bibliogràfica, en general, assoleixin nivells, com més elevats millors, de rendibilitat cultural i econòmica».

Així doncs, les dues institucions intercanviaran tot el material que sigui d'interès per a la producció i difusió literària; els seus fons editorials, tant els propis com els generats per suport genèric a la producció editorial en llengua catalana per tal que aquestes publicacions siguin presents a les biblioteques dels respectius territoris. Ambdues institucions també intercanviaran les exposicions que vagin generant dedicades a escriptors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris