algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Amagats del fred sota la disfressa

Feia fred però això no era cap impediment. Els petits penjaren l'uniforme del col·legi a les crosses i es convertiren per un dia en pallassos, astronautes, ropits, àguiles... No era d'estranyar topar-se de sobte amb algun extraterrestre, i és que en carnaval tot s'hi val.

Les escoles penjaren el cartell de Tancat per festa i s'apuntaren a la diversió. Cada un dels col·legis havia elegit el seu propi tema i sense dubte les comparses aconseguiren ser l'atractiu del dia.

El col·legi públic Miquel Costa i Llobera de Palma va sortir al matí. Desfilaren pels carrers General Riera i Soldat Arrom Quart. L'ornitologia era el tema elegit pels més petits. De busquerets i gavines, petits ropits, voltors i àguiles peixateres i puputs. Els ferrerets s'hi apuntaren. Cuiners i cuineres, indis a cavall ho dominaren tot i els pallassos hi posaren el seu somriure.

El sol va brillar amb tota la seva intensitat, la lluna es va retre als seus peus i es va obrir tot un univers de color i alegria al col·legi Pius XII, que visqué la festa amb molta intensitat i participació. Mes de mil nins s'ho passaren d'allò més bé. La temàtica elegida fou temes relacionat amb l'espai: astròlegs, llunes, astronautes, sols, planetes i astres. Molts altres col·legis com la Puríssima i la Immaculada també celebraren la seva festa, sortiren al carrer amb les disfresses elegides.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris