muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

22 artistes de Valldemossa inauguren avui una col·lectiva a la Cartoixa

La revista Miramar ha fet deu anys. El número monogràfic que la revista ha publicat per celebrar-ho fa referència als artistes i les arts plàstiques a Valldemossa i inclou a més a més dels antecedents històrics, una enquesta amb els artistes de la vila.

Un dels aspectes que més ha sorprès fins i tot els propis redactors dels Plecs de Cultura Popular ha estat la gran quantitat d'artistes plàstics que actualment viuen i desenvolupen el seu treball al municipi, un total de vint-i-dos.

Antònia Serrano, coordinadora de la revista, explicà a Diari de Balears que aquest fet ha suposat tot un descobriment. Per celebrar aquesta descoberta i presentar aquest monogràfic avui s'inaugurarà a la Sala Capitular de la Cartoixa una exposició amb obra de cada un dels 22 artistes que ha ressenyat la revista i que segons Serrano «s'han mostrat molt receptius i entusiasmats amb el projecte».

Entre d'altres es podrà veure obra de la nissaga dels Zupan, pare i fill, de Coll Bardolet o Nils Burschwitz, que col·laboren activament en el projecte.

L'exposició ha estat coordinada per Rosa Capllonch i Lourdes Sampol.
Després de la presentació de la mostra es desenvoluparà una taula rodona a la qual participaran alguns dels artistes i a la qual farà de moderadora Rosa Capllonc. La taula rodona serà a Los Tilos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris