algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Iglesias, Diana, Madonna i Cruise

• ENRIQUE IGLESIAS

Canta quan vol El jove cantant espanyol Enrique Iglesias es va presentar a la nit inuagural del Quadragèsim Festival Internacional de la Cançó de Viña del Mar deixant clar que ja és una estrella consolidada de la música hispanoamericana. «Ara em sent prou preparat per fer un bon concert i tenir bastant repertori per cantar cançons que la gent conegui», va dir Iglesias abans de pujar a l'escenari dimecres vespre. «Per això no vaig venir ni el primer any ni el segon ni el tercer que em convidaren. Per això venc aquest», va afegir. REUTERS.

• DIANA DE GAL·LES

Més documents Un jutge nord-americà va ordenar a les agències d'intel·ligència dels Estats Units CIA i DIA que entregassin documents sobre la relació entre Diana de Gal·les i Mohamed Al Fayed. Segons informaren, els documents sol·licitats poden aclarir si Dodi Alfayed i Diana tenien plans de casar-se.AGÈNCIES.

• MADONNA

Torna al cinema Madonna, que no ha tornat a reaparèixer a la gran pantalla des del seu paper d'Eva Perón a Evita d'Alan Parker, del 1996, protagonitzarà i produirà una comèdia romàntica titulada provisionalment Ton 80. Interpretarà una reportera d'un programa de televisió sensacionalista encarregada de descobrir la identitat d'un misteriós escriptor.AFP.

• TOM CRUISE

Demandat Una dona que va fer feina durant més de cinc anys pel matrimoni format per Tom Cruise i Nicole Kidman va demandar-los a Los Angeles per acomiadament improcedent. Judita Gómez va ser acomiadada el passat 31 de juliol i ara al·lega patir «esgotament mental».EP/AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris