algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'Ibatur injecta 25 milions de pessetes a Promúsica per celebrar cinc concerts

El conseller Ortea diu que aquests esdeveniments ajuden la desestacionalització

Ahir era dia de festa a la Conselleria del carrer de Montenegro. El conseller de Turisme, José María González Ortea, acompanyat del director general de Promoció, Pere Pascual, va rebre els representants de l'associació Promúsica encapçalats per Diana de França. L'acte era important: se signava un conveni mitjançant el qual l'Ibatur aporta vint-i-cinc milions a aquest cicle simfònic, que enguany té un pressupost total de setanta-cinc milions.

El conseller Ortea va explicar que Promúsica desenvolupa una «tasca magnífica en pro de la música. A la Conselleria lluitam per la desestacionalització del turisme. Aquesta estabilitat pot arribar de la mà d'esdeveniments culturals com els que proposa Promúsica, que presenten dues característiques. En primer lloc, la gran qualitat que ofereixen i, en segon lloc, que tenen una continuïtat en el temps, que no són actes únics». Ortea no es va estar de dir que, tant la Conselleria de Cultura com la que ell presideix estan molt interessats a formar part del patronat de Promúsica en un futur no gaire llunyà.

El cicle simfònic Promúsica es va iniciar l'any passat a Palma amb un programa molt ambiciós. Del 21 d'octubre de 1997 al 21 de maig de 1998 hi havia d'haver vuit concerts al més alt nivell. Malauradament un es va haver de suspendre. Promúsica va haver de posar en marxa la imaginació per captar espectadors. Ho va fer en el concert de l'Orquestra, cor i solistes de l'òpera del Kirov que va interpretar el Rèquiem de Verdi a la Seu de Palma venent el concert com la música que es va interpretar als funerals de Lady Di. Així i tot, les pèrdues varen ser de vuitanta milions, una quantitat que no es pot suportar molts d'exercicis seguits.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris